Bewegwijzering, eenvoudig én zeer klantvriendelijk

Bewegwijzering hoort vandaag de dag tot de klantvriendelijkheid van uw onderneming. Buiten op het terrein staat vaak duidelijk aangegeven waar bezoekers kunnen parkeren. Ook op de route naar de entree van het pand is niets op aan te merken. Dan houdt het veelal op, terwijl bezoekers goede interne bewegwijzering juist op prijsstellen.

Wijs de weg

Voor bezoekers is niets vervelender dan direct al bij de ingang niet te weten in welke richting ze moeten lopen. Kantoordeuren staan veelal op een kier of zijn gesloten. Stapt u dan zomaar binnen om de weg te vragen? Met bewegwijzering voorkomt u deze situatie.

 

Bewegwijzering voor calamiteiten

Wist u dat een vluchtroute ook onder bewegwijzering valt? Een vluchtroute is essentieel binnen elk bedrijf. Het is zelfs verplicht. Werknemers en bezoekers moeten in geval van een calamiteit de veiligste route naar buiten kunnen vinden. Wacht niet tot het kwaad al is geschied…

 

Klantvriendelijk ontvangst

BMSdesign heeft ruime ervaring in het uitzetten van bewegwijzering. Als wij nu zorgen voor de juiste route, dan hoeft u alleen te zorgen voor een warm ontvangst. Een klantvriendelijk ontvangst begint met goede bewegwijzering!

 

Wilt u weten hoe klantvriendelijk uw onderneming is? Maak een vrijblijvende afspraak.